Ved indmelding i NÅR skal du udfylde en medlemsregistrering– og sende den via mail til Sonja Pilborg Davidsen.pilborg@gmail.com

Et medlemskab gælder for et år – fra januar og frem til januar året efter, dette betales halvårligt, hvis man vil udmeldes skal man sende en skriftlig udmeldelse til Sonja seneste d. 30 november. Betalt kontingent tilbagebetales ikke.

Hvis man ønsker at stoppe med undervisning skal dette også gøres skriftligt senest d. 20 måneden før – den afleveres til underviseren.

Ved opstaldning af sin hest/pony i N.Å.R. skal man udfylde en opstaldningskontrakt– og aflevere den underskrevet ( 2 stk.) i klubbens postkasse, og sammen med den første indbetaling af staldleje skal der også indbetales depositum på 900,00 kr.

Indbetaling sker til reg.nr.: 6867 kontonr.: 0001017231  (OBS denne konto er KUN til depositum)

Staldpladsen kan opsiges af begge parter med en måneds varsel fra d. 1  i en måned.