Information omkring NÅR
Nr. Aaby Rideklub er bosiddende på Hedegården i Asperup. Klubben blev etableret d. 16.11.1979 og har i dag tæt på 300 aktive medlemmer i alderen 4-85 år der repræsentere klubben på alle niveauer.

På stedet findes der 2 20×60 ridehaller med fiberbund i begge. 1 20×40 og en 20×60 udendørsbane. Mange folde med heldagsfold om sommeren og 2-3 timers luftefolde i vintermånederne.

Der afholdes hvert år flere distriktsstævner i både dressur  og spring for hest og pony. Dertil et klubstævne samt flere interne træningsstævner.

Privatundervisningen fungere som fri undervisning hvilket betyder du kan medbringe din egen underviser, HUSK at booke tid på tavlen i Ny Hal, samt følge retningslinjerne på stedet.