Information omkring NÅR
Nr. Aaby Rideklub er bosiddende på Hedegården i Asperup. Klubben blev etableret d. 16.11.1979 og har i dag tæt på 300 aktive medlemmer i alderen 4-85 år der repræsentere klubben på alle niveauer.

På stedet findes der 2 20×60 ridehaller med fiberbund i begge. 1 20×40 og en 20×60 udendørsbane. Mange folde med heldagsfold om sommeren og 2-3 timers luftefolde i vintermånederne.

Der afholdes hvert år flere distriktsstævner i både dressur  og spring for hest og pony. Dertil et klubstævne samt flere interne træningsstævner.

Klubben har 3 elevundervisere ansat til at varetage den daglige elevundervisning.

Privatundervisningen fungere som fri undervisning hvilket betyder du kan medbringe din egen underviser, HUSK at booke tid på tavlen i Ny Hal, samt følge retningslinjerne på stedet.