Vil du og din virksomhed støtte Nørre Aaby rideklub?

Vi er en klub der i løbet af et år, holder mange stævner, og din sponsor reklame vil blive set af folk fra hele landet samt Norge, Sverige og Tyskland.

Fast skilt i ridehus

Fra kun 1500,- om året, kan du få et skilt op i vores ridehus.

Sponsor spring

Fra kun 5000,- kan du få et sponsor spring.

Vi har i klubben flere flotte spring, hvor vi sammen med dig finder et spring hvor din reklame skal fremgå på.
Til et spring stævne har vi mellem 350 – 500 startere, som har hjælpere med. Langt de fleste tager billeder og videofilmer når ryttere springer over et spring, og deler det der efter på deres facebook profil samt mange andre offentlige steder. Din reklame på et spring vil derfor blive set gang på gang og mange steder og af rigtig mange.

Du kan også være med til at designe dit helt eget spring til klubben, så springet fx. er formet som dit logo. Her er det kun fantasien der sætter granser.
(Du kan her under se de spring vi pt. har, som du kan på din reklame på)

/cms/Clubnoerreaabyrideklub/ClubImages/spring.pdf

Reklame på vores hjemmeside

Fra kun 1000,- om året vil din reklame blive vist på vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er meget besøgt. Ikke kun i det daglige, men også ved stævner. Det er derfor en god mulighed for dig og din virksomhed at blive set i denne forbindelse.

Samlet pakke

Ønsker du at gøre brug af flere af de omtalte former for reklame, er dette også muligt.
Kontakt os gerne med dine ønsker og forventninger, så laver vi et pakke tilbud til dig og din virksomhed.

Kontakt

Kontakt os for mere info, om hvordan du og din virksomhed kan støtte klubben og samtidig få god reklame ud af det.
Mail: nraaby-rideklub@live.dk eller ring til os på: 60802500.