Nørre Åby Rideklub1 uge siden
Hej alle.

Torsdag den 20/6 Vil rytterstuen og gammel hal være lukket fra kl. 17.30 pga arrangement som starter 18.30.

Elev undervisning flytter derfor over i det halve af ny hal, så frem vejret ikke er til at de kan bruge ude banen..

Vi gør opmærksom på at der KUN er adgang i gammel hal samt rytterstuen, for dem som har købt billet til arrangementet.

Håber i alle vil vise hensyn til hinanden og eleverne i ny hal. 🙂
Nørre Åby Rideklub har delt en video.2 uger siden
HUSK vi har en ❤starter i gammel hal.
Denne er også tilmeldt 112
Hjerteforeningen
HVERT ÅR FALDER 3.500 DANSKERE OM MED HJERTESTOP. Er du i nærheden af én af dem, kan du redde liv. Vi har allerede lært 2.025 borgere på Fyn og Øerne at give hjertemassage og kunstigt åndedræt. Kan du samle mindst 5 personer, vil vi også gerne lære dig det.
Nørre Åby Rideklub har delt et link.3 uger siden
Kom med til en ny og spændende clinic med Claus Toftgaard og Ditte Young og få inspiration og teori...
Nørre Åby Rideklub4 uger siden
Mia og klubben mangler hænder!

Vil du være hjælper og er du fyldt 12år?

NÅR slår igen i år dørene op til årets sommerskole. I år er det i ugerne 27 og 32.
Hvis du vil hjælpe til så de mange bære der deltager, kan få en fantastisk oplevelse så kontakt Mia på: 23921793.

ALLE der hjælper vil blive inviteret med til en tur i sommerland Lørdag i uge 32

Håber på at det vil blive nogle gode uger, med godt vejr og højt humør 🐴
Nørre Åby Rideklub1 måned siden
Vil du være hjælper og er du fyldt 12år?

Håber på at det vil blive nogle gode uger, med godt vejr og højt humør 🐴
Nørre Åby Rideklub1 måned siden
Er du vores nye elev underviser på Nørre Aaby rideklub, Hedegaardsvej 10, 5466 Asperup fra 12 August?

Nørre Aaby rideklub søger lige nu en ny og dygtig elev underviser med opstart pr 12. august 2019.

Vi forventer, at du er god til at undervise børn og unge og kan lære fra dig på en god, sjov og praktisk måde.

Der er tale om en deltids stilling på 12 - 18 timer om ugen fordelt over 5 dage
i tidsrummet 16-20.

Samtaler vil afholdes løbende.

Send din ansøgning samt CV til: nraaby-rideklub@live.dk
senest 15/7-2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Danielsen på 60802500